پاسخ: <<كلوپ هواداران استقلال كوبنده>>
سامره : در شرایط ایده آل بسر می برم
علی سامره مهاجم سابق سابق تیم فوتبال استقلال گفت : خوشبختانه بعد از مصدوميت چند روزه در حال حاضر در شرايط بسيار ايدهال به سر ميبرم.
به گزارش سایت رسمی باشگاه ، وي افزود: هدف من اين است كه اول در تيم الشعب امارات موثر باشم و پس از آن با توجه به مشكلاتي كه همواره براي ملي پوش شدنم وجود داشت، حضوري موثر در اين تيم داشته باشم
مهاجم سابق استقلال تهران با ابراز خرسندي از حضور دوباره در تيم ملي تاكيد كرد: خوشحالم كه به حق خودم رسيدم. اميدوارم پاسخ خوبي به اعتماد كادر فني بدهم.
وي همچنين در مورد حضور كلمنته در ايران گفت: با توجه به شرايط خاص و حساس تيم ملي بدون شك تجربه كلمنته به درد فوتبال ايران ميخورد؛ اما نبايد فراموش كرد كه بايد بستر كافي براي كار او در ايران فراهم كنيم.
وي افزود: از شرايط كلي خودم در امارات راضي هستم و به موفقيت بيشتر در روزهاي آينده بسيار اميدوار هستم.
امیر آبادی : امیدوارم مجددا پیراهن تیم ملی را بر تن کنم
مهدی امیر آبادی بازیکن با تجربه و ارزشمند تیم فوتبال استقلال در گفتگو با خبرنگار سایت رسمی باشگاه گفت : زمانی که به استقلال آمدم ملی پوش بودم اما اتفاقاتی افتاد که در یک مقطع نیمکت نشین شدم و همین مسئله باعث شد که از تیم ملی کنار گذاشته شوم ولی با آمدن آقای کریمی مجددا در ترکیب قرار گرفتم و امیدوارم مجددا بتوانم پیراهن پر افتخار تیم ملی را برتن کنم.
امیر آبادی در پایان صحبت هایش به آمادگی بالای بازیکنان استقلال اشاره کرد و گفت : بازیکنان استقلال در شرایط بسیار مناسبی به سر می برند و با ادامه این وضعیت قطعا حرف های بسیاری را برای گفتن در جام حذفی و ادامه لیگ برتر خواهیم داشت
منیعی: از نیمکت نشینی اصلا خوشحال نیست
خوب تمرین میکنم و از نظر جسمی و روحی در شرایط آرمانی قرار دارم. میثم منیعی با بیان این مطلب در گفتگو با خبرنگار سایت رسمی باشگاه اظهار داشت : در تیم فوتبال پاس حرف اول را می زدم اما نمی دانم چه اتفاقی افتاده است که نیمکت نشین شده ام .
منیعی ادامه داد : از نیمکت نشینی اصلا خوشحال نیستم اما به نظر کادر فنی احترام کامل میگذارم و اگربار دیگر در ترکیب اصلی قرار بگیرم دیگر آنرا از دست نمی دهم.
استقلال 62پله بالا تر از پرسپولیس !!!
در آخرین رده بندی برترین تیم های باشگاهی جهان تیم فوتبال استقلال 62 پله بالا تر از رقیب دیرینه خود قرار گرفت. به گزارش سایت رسمی باشگاه در این آمار که شب گذشته از سوی فدراسیون جهانی فوتبال منتشر شد استقلال در رتبه 210 قرار گرفته است .بر اساس همین آمار تیم فوتبال پرسولیس در این رنکینگ موفق به کسب جایگاهی بالاتر از 272 نشده است .
فکر می کنم این خبر کاملا همه رو راضی کنه که جایگاه تیم در رده بندی جهانی و سوابق اون تیم کاملا مهم تر از قهرمانی نیم فصل هست !!!
این پرسپولیسی ها پول بازیکن بد بختم نمیخوان بدن !
فیفا گفته 6 امتیاز از پرسپولیس کم کنین که خدا کنه کم کنن حق سپاهان ضایع نشه .
اینجاها رو ببینید :
کد:
http://www.aftabnews.ir/vdcdn90yt50n9.html
کد:
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8609100138
بازیکن گرفتن پولشو نمیدن !
كريمي : همين چند جلسه تمرين براي شكست داد مس كرمان كافي است
سرمربي تيم فوتبال استقلال با خوب توصيف كردن شرايط جسمي و روحي بازيكنان ، اظهار داشت : با توجه به شرايط خوب روحي و جسمي بازيكنان استقلال ،همين چند جلسه تمرين در چمن مناسب و خوب ورزشگاه رجايي قزوين ما را به هماهنگي هاي لازم براي شكست دادن تيم فوتبال مس كرمان مي رساند.
كريمي در ادامه افزود : البته مشكل زمين تمرين براي تيم پرطرفداري مانند استقلال قابل قبول نمي باشد و ادامه اين مشكلات قطعا به ضرر استقلال خواهد بود و براي همين مسئولين باشگاه در صدد حل اين مشكل هستند.اما در حال حاضر نمي توانيم دست روي دست بگذاريم و اجازه دهيم اين مشكل زحمات شبانه روزي ما را در اين مدت به باد بدهد.براي همين حاضر شديم براي داشتن يك تمرين مناسب در زمين چمن طبيعي به شهر قزوين بياييم وجا دارد صميمانه از زحمات آقايان منجم و مطلبي ، رئيس تربيت بدني و هيئت فوتبال استان قزوين تشكر كنم كه امكانات بسيار مناسبي را بصورت رايگان براي استفاده بازيكنان استقلال مهيا كرده اند.
حجازي: اگر در کرمان قلعه نویی به طرفم بیاید آغوشم را برایش باز می کنم
بدنبال پخش اخباري منبي بر مشكلات احتمالي استقلال در رويارويي با مس كرمان ، ناصر حجازی در گفتگو با خبرنگار سایت رسمی باشگاه گفت:تیم مس کرمان بعد از بهره مندی از مربیگری امیر قلعه نویی تغییرات زیادی داشته است و بازیکنانش آمادگی زیادی پیدا کردند.ناصر حجازی با بیان این مطالب ادامه داد،امیر شاگرد من بوده است و ما شاید در برخی موارد اختلاف نظرهایی با هم داشته باشیم اما مشکلی با هم نداریم. ناصرخان ادامه داد:ما همه اعضای یک خوانواده هستیم و اگر گوشت هم را بخوریم استخوان هم را دور نمی اندازیم. اگر خبرگزاری ها و مطالبی که مطبوعات و خبرگزاریها در مورد اختلافات ما می نویسند شایعه ای بیش نیست. حجازي در پايان تاكيد كرد : اگر در کرمان قلعه نویی به طرفم بیاید آغوشم را برایش باز می کنم و از اين جهت كوچكترين مشكلي در كرمان نخواهيم داشت
کریمی:مس کرمان را شکست خواهیم داد
فیروز کریمی در گفتگو با خبرنگار سایت رسمی باشگاه گفت:با توجه به اینکه استقلال اهواز را در اهواز شکست دادیم و بازیکنان از لحاظ روحی و جسمی در شرایط بسيار خوبی به سر می برند ان شا الله مس کرمان را نیز در کرمان شکست خواهیم داد.فیروز کریمی با بیان این مطالب ادامه داد : با کسب سه امتیاز این دیدار یک قدم به صدر جدول لیگ برتر نزدیکتر شویم.
فيروز كريمي در پايان تاكيد كرد : هواداران استقلال فقط انتظار برد از تيم استقلال را دارند و من بعنوان سرمربي استقلال به خوبي از انتظار هواداران آگاهي دارم .نبودن يك زمين تمرين مناسب در تهران براي ما بسيار مشكل ساز شده است و اين در حال حاضر تنها نگراني من مي باشد كه اميدوارم با پيگيري هاي مديريت باشگاه اين مشكل نيز بزودي حل و فصل شود.
تيم فوتبال استقلال به تهران بازگشت
با حل شدن موقتي مشكل زمين تمرين ، تيم فوتبال استقلال بعد از يك تمرين چند ساعته به تهران بازگشت.به گزارش سايت رسمي باشگاه با تلاش هاي ناصر حجازي و موافقت مسئولان هما ، زمين چمن هما از فردا ميزبان آبي پوشان خواهد بود.فراهم شدن اين زمين براي تمرين آبي پوشان باعث شد تا اردوي استقلال در قزوين لغو شده و بازيكنان به تهران بازگردند.
گفتني است اولين جلسه تمرين آبي پوشان در اين زمين قرار است راس ساعت 11 و 30 دقيقه فردا برگزار شود.
متاسفانه از روی اشتباهات داوری و 10 نفره دفاع کردن مس در نیمه ی دوم ، استقلال نتونست گل خورده رو جبران کنه و بازی رو واگذار کرد .
مشکلی نیست ، به امید بازی های آینده لیگ برتر و جام حذفی و برد های استقلال هستیم .
پیروزی! هم که امروز با خوش شانسی محض تونست بازی باخته رو مساوی کنه .
فقط SS استقلال